Tak potrafię zmodyfikować rękę w taki sposób ze wyglądem i możliwościami będzie identyczna jak ramie Sado (Ulepszenie niemożliwe dla Shinigami).
Cena- 20 000g
_______________________________________________________________________________________
Rasa-
ShinigamiEnergia Duchowa-
nieograniczonaUmiejętności-
WszystkieBroń-
Zanpakutou (Hyorinmaru)Złoto-
WieleRanga Specjalna-
SenseiStrój-
Strój Kapitana Dziesiątego OddziałuZwierzatko(pet):
nie posiadaArtefakty:
wszystkieWzmocnienia:
wszystkieZwoje:
wszystkieItemy:
wszystkie (dla shinigami)
Wali wygrane-
0Walki przegrane-
0Zabici Puści-
0________________________________________________________________________________________
Moj Zabójca Dusz to: Hyorinmaru
Forma 1: wielkością dopasowany do mojej wielkości z pokrytą błękitnym aksamitem rękojeścią zakończoną czymś na kształt gwiazdy; błyszczący i przejmujący chłodem, gdy na niego spojrzeć.
Forma 2:zwiększa się lekko, a z jego końca wyrasta długi łańcuch zakończony ostrym księżycem; może zamrażać uderzeniami; mogę też przyzwać wtedy lodowego smoka
Ban-Kai:Zanpakutou przyrasta do mnie przez lód, który moją prawą ręką (dzierżącą go) okrywa wzorem paszczy smoka, z której wychodzi ostrze; na lewą ręką nałożona jest druga, lodowa łapa; mam dwoje lodowych skrzydeł z ogonem wyrastającym w miejscu ich stky z moimi plecami oraz trzy, czteroramienne gwiazdy wiszące za mną - wyznaczają czas trzymania mojego Ban-Kai, który jest najpotężniejszy ze wszystkich wodnych i lodowych